Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Thino, un incarcator de telefon foarte rapid facut de romani

/
/
/

Indiegogo gazduieste in acest moment un dispozitiv capabil sa accelereze timpul de incarcare al bateriei unui telefon. Un dispozitiv numit Thino, facut de romani.

Thino este compus dintr-o baterie de 480mAh si un sistem care permite detectarea puterei maxime de incarcare a unui telefon, cuplat cu abilitatea de-a taxa la potentialul maxim sistemul de incercare prin USB.

Thino ofera optiuni de compatibilitate atat cu Micro USB, USB Type-C si lightning, pentru Apple. Dispozitivul este capabil sa incarce un telefon de trei ori mai rapid ca in mod normal, si poate chiar sa ofere un bonus de autonomie pe termen scurt, actionand ca o baterie externa.

Proiectul a fost initiat cu o tinta de 20 de mii de dolari pentru finantare, si aproape ca a indeplinit deja acest obiectiv.

[Indiegogo]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. 1. Ma uitam prin articol si chiar nu vad unde scrie ca cei ce au creat acest produs sunt Romani .. nu am gasit nimic..
    2. Apoi am vazut ca daca dai share pre mult la acel produs e posbil sa primesti unul gratuit ..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar