GamingPC&ConsolesTech&IT

Thimbleweed Park va fi următorul joc gratuit pe Epic Games Store

Dacă nu ați avut șansa să luați încă Thimbleweed Park, aveți acum noroc, pentru că acesta va fi următorul joc disponibil gratuit pe Epic Games Store. După cum ne-a obișnuit deja magazinul virtual, jocul va fi disponibil pentru o perioadă de două săptămâni, între 21 februarie și 7 martie.

Thimbleweed Park este un joc de tip point and click adventure, care vă pune să investigați o crimă misterioasă. Jocul este creat de veterani ai studiourilor aflate în spatele unor serii legendare precum Monkey Island și Maniac Mansion și este cel mai nou titlu oferit gratuit de Epic Games Store în încercarea de a atrage jucători de pe alte platforme. What Remains of Edith Finch și Subnautica sunt doar două dintre jocurile de calitate care au fost oferite în același regim de la lansarea magazinului virtual în luna decembrie. Ofera actuală de joc gratuit este Axiom Verge, pe care îl puteți descărca gratuit până la data de 21 februarie.

În încercarea lor de a ocupa locul fruntaș în distribuția digitală în detrimentul celor de la Steam, Epic Games Store promit să ofere un joc gratuit la fiecare două săptămâni pe parcursul anului 2019. Înregistrarea unui cont este gratuită și va trebui să descărcați un launcher dedicat pentru a putea beneficia de jocurile oferite.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button