PC&Consoles

Thimbleweed Park are o dată de lansare

Creatorul lui Monkey Island tot încearcă să facă jocuri pe placul său de ani de zile, iar prin Kickstarter a reușit să finanțeze ceva numit Thimbleweed  Park, genul de creație pe care nici un publisher întreg la minte n-ar da bani.

De ce? Fiindcă este în esență un joc vechi de 30 de ani, nu doar la modul în care arată, dar și la modul în care se joacă. O revenire la era în care existau liste de verbe și puteai încerca să mănânci pardoseala. Cu toate acestea, Thimbleweed Park are acum o dată de lansare, noua aventură a lui Ron Gilbert va fi disponibilă pentru toți doritorii de pe PC și Xbox On în ziua de 30 martie.

Thimbleweed Park este un joc realizat să se asemene foarte mult cu Maniac Mansion, jocul care a dat naștere erei aventurilor clasice făcute de LucasArts, pe vremea când LucasArts exista și nu era devorat de Disney și de propria sa inepție. Aș încerca să explic despre ce este vorba în el, dar este genul de joc pe care mai bine îl vedeți cu ochii voștri, fiindcă este prea ciuda pentru simple cuvinte.

O variantă de iOS și Android va fi disponibilă peste câteva luni.

Cine știe. Dacă acest joc are succes foarte mare, atunci poate își va permite sărmanul Ron să își recapete proprietățile de la Disney și să facă un Monkey Island 3 așa cum a vrut mereu să fie. Simultan, ar putea ca Disney să nu mai fie o corporație malefică a cărui țel final este subjugarea umanității, dar probabil nici unul din aceste lucruri nu se va întâmpla.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button