PC&Consoles

Thief va deveni un film

Legendarul joc Thief este pe cale sa devina un film. O companie de productie a cumparat drepturile pentru ecranizarea sa, Thief devenind astfel a patra proprietate Square Enix care sa devina o pelicula de lung metraj.

Drepturile au fost luate de Straight Up Films, compania de productie care a fost responsabila pentru filmul Transcendence, cu Johnny Depp, iar de scenariu se vor ocupa Adam Mason si Simon Boyes, care au scris… predominant nimic interesant.

Filmul va fi plasat in lumea fantastica intunecata a jocului, in care un hot foarte priceput incearca  sa restaureze libertatea tinutului, care acum se afla sub controlul unui tiran care foloseste magie.

Poate ca sunt eu pesimist, dar va rog sa imi permiteti sa prezic ce se va intampla in film.

Garrett nu se va furisa nicaieri, va ataca oameni in plina strada, va conduce rebeliuni inarmat cu o sabie, urland in fata unei armate ca in Breaveheart, iar toata ideea de baza a lui Thief, ca erai un hot si furai lucruri, va fi ignorata.

Nu de alta, dar Hitman a fost cam orice in afara de un film despre un asasin care se misca nevazut prin multime si isi omoara tintele fara sa observe cineva. Tomb Raider a fost macar despre Tomb Raiding (spre deosebire de un anumit joc al seriei), iar in ciuda a ceea ce spune lumea despre Final Fantasy The Spirits Within, a avut o poveste mai buna si personaje superioare majoritatii jocurilor seriei.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button