GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Witness va fi următorul joc gratuit de pe Epic Games Store

Când este vorba despre jocuri gratuite, Epic nu se încurcă. Drama Oxenfree este cel mai nou joc care scapă complet de preț pe Epic Games Store și îl puteți lua gratuit de acum până acum până pe 4 aprilie. Acesta va fi rapid urmat de puzzle-ul idilic al lui Jonathan Blow, The Witness.

Oxenfree este un joc de aventură, și dacă nu ați avut ocazia să-l jucați până acum o puteți face într-o după-amiază de weekend, în care veți explora o insulă înfiorătoră cu prietenii și inamicii voștri.

The Witness este o combinație între platformer și puzzle realizat de Jonathan Blow, care a debutat pentru prima dată în 2008. După un proces de dezvoltare care a durat opt ani de zile, jocul a fost lansat în 2016 și a purtat jucătorii într-o călătorie pe o insulă plină de puzzle-uri, cu ghicitori provocatoare și enigmatice de rezolvat. Acesta a fost disponibil anterior și ca titlu gratuit pe PlayStation Plus, iar acum va fi și pe PC, deci aveți o nouă șansă de a-l lua, dacă nu ați făcut-o deja pe consola celor de la Sony.

Asigurați-vă că notați data în calendar pentru a lua jocul jocul înainte de a fi scos din rotație și apucați-vă de Oxenfree chiar acum.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button