GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Witness este gratuit pe Epic Store

Știu că unii oameni poate că nu sunt fani ai lui Epic Games Store, dar magazinul continuă să ofere jocuri gratuite pe care ar trebui să le încercați măcar. Iar cel mai recent dintre ele este The Witness.

Dacă nu știți despre ce este vorba în The Witness, atunci începeți jocul exact cu genul de primă impresie pe care trebuie să o aveți. Mă voi rezuma la a spune că este un joc plin de puzzle-uri care va fi pe placul fanilor vechiului Myst. Jocul mai este făcut și de Jonathan Blow acel individ care a creat Braid cu un deceniu în urmă.

Promoția aceasta va fi disponibilă până în ziua de 18 aprilie, așa că aveți timp suficient pentru a decide dacă vreți să luați un The Witness gratuit sau nu.

Apoi, următorul joc ce va fi gratuit pe Epic Store este Transistor. Un joc extrem de frumos de la creatorii lui Bastion, ce are să vă ofere o aventură foarte plăcută și ceva provocare tactică dacă sunteți un fan al jocurilor de tactică pe ture.

Jocurile vor rămâne ale voastre pentru oricât de mult timp va exista Epic Store, iar mai multe astfel de titluri vor urma, probabil până ce Epic rămâne fără bani.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button