MORE

The Witcher va deveni un serial de Netflix

O veste mare pentru toți fanii RPG-urilor de calitate și a cărților de fantezie poloneze, Netflix anunță că va adapta The Witcher într-un serial.

Dacă vă trece prin cap că veți vedea o reînscenare a bătăliei lui Geralt cu un anumit rege al unei vânători sălbatice pe monitoarele voastre/micul ecran, va trebui să vă puneți pofta în cui. Netflix va adapta seria de cărți scrisă de Andrzej Sapkowski, în timp ce povestea jocurilor este o creație divergentă a celor de al CD Projekt.

Totuși, nu va exista o rupere completă de jocuri, din moment ce Tomasz Baginski, regizorul cinematicelor pentru seria The Witcher și al acelui trailer minunat de la Cyberpunk 2077, va regiza cel puțin un episod per sezon. Asta ar presupune că vor fi mai multe sezoane, ceva ce are sens, din moment ce sunt multe cărți cu foarte multă poveste în ele.

Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ, seria încercând să rămână pe cât se poate de fidelă cărților… deși cu siguranță va lua inspirații majore la capitolul vizual și la traducere din jocuri, fiindcă asta consideră lumea ca fiind The Witcher. Nu de alta, dar prima adaptare cinematografică a seriei de cărți se numea The Hexer și a fost cam groaznică, așa că n-ar trebui să se inspire de acolo.

De producția efectivă a seriei se va ocupa atât Netflix, cât și Platige Image, o companie de producție poloneză. Așa că la fel ca seria de jocuri, adaptarea aceasta va rămâne ferm înrădăcinată în cultura locală.

Serialul The Witcher încă nu are o dată de lansare, din moment ce n-au fost selectați nici măcar actorii care vor interpreta rolurile principale.

[IGN]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button