FilmeRSS PaginaDeMedia

A fost lansat primul full trailer pentru cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher

După atâtea teasere strecurate prin spin-off-uri gen Nightmare of the Wolf, era și cazul ca fanii să primească un trailer complet pentru cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher. Sezonul va debuta pe 17 decembrie, iar Netflix a decis să ne ofere o mostră din ceea ce-l așteaptă pe Geralt pe tărâmurile Continentului.

Ce-i drept, trailerul in sine aduce mai degrabă a ceva film Marvel, dacă este să ne luăm după tranzițiile dintre scene și coloana sonoră care pompează adrenalina în sângele vânătorului de monștri. Acest sezon se va concentra mult mai mult pe interactiunea dintre Geralt și Ciri, iar noi vom avea parte de mai mulți monștri, mai multă magie și mai multe explozii decât ce vezi în filmele lui Michael Bay.

The Witcherverse?

Netflix are planuri mari pentru universul fantasy imaginat de Andrzej Sapkowski. Având la activ două sezoane din serialul principal (plus un al treilea confirmat), un spin-off animat (Nightmare of the Wolf), dar se pregătește pentru încă un anime și, culmea, un serial pentru publicul tânăr (a se citi family-friendly). La acestea se adaugă și viitorul prequel, Blood Origin, care ne va purta cu mii de ani înainte de aventurile protagoniștilor din serialul principal.

Pentru multi, The Witcher este exemplul unui experiment de succes realizat de Netflix. Compania a căpătat notorietate și datorită acestui concept care spune că orice producție originală va fi ori una foarte buna, ori una foarte proasta. Iar la asta se adauga si acel meme al datului cu banul pentru a vedea rezultatul.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button