FilmeRSS PaginaDeMedia

Ce știm despre cel de-al treilea sezon al serialului The Witcher?

Crăciunul fuse și de duse, iar odată cu el s-a mai terminat un sezon din The Witcher pe Netflix. Partea a doua a celebrei adaptări a adus idei ambițioase și a determinat și mai multă lume să se apuce de citit romanele lui Sapkowski, timp în care fanii se întreabă cum mai stă treaba cu cel de-al treilea sezon.

Creatoarea seriei, Lauren Hissrich, a postat un mic update în legătură cu munca la continuarea seriei. Este vorba despre o postare pe Instagram în care echipa a plecat să exploreze noul decor în care vor fi filmate aventurile lui Geralt. De data aceasta avem de-a face cu peisajele pitorești ale Regatului Unit, o schimbare de la Arborfield Studios din Berkshire către Longcross Studios în Surrey.

Netflix a confirmat cel de-al treilea sezon din The Witcher în iulie 2021, iar producția ar urma să aibă loc în primăvara acestui an, prin martie. Și, după ce a doua parte a adunat un total de 462.5 de milioane de ore de vizionare, ne putem întreba: ce va aduce acest viitor sezon pentru a catapulta pe culmi noi adaptarea universului imaginat de scriitorul polonez?

Ce va fi diferit în cel de-al treilea sezon din The Witcher?

Hissrich a ținut să menționeze că noul sezon va reprezenta o adaptare mult mai fidelă a cărților lui Andrzej Sapkowski, în special Time of Contempt, cel de-al doilea roman din narațiunea principală. Această promisiune îmi pare o decizie interesantă dacă ne gândim la schimbările majore pe care fanii le-au întâmpinat în al doilea sezon comparativ cu personajele și evenimentele din materialul-sursă. Aceste schimbări vor avea un rol deosebit de important în cel puțin unul din spin-off-urile gândite pentru universul The Witcher.

În orice caz, creatoarea serialului a promis că noul capitol din epopee va include și mai multă acțiune, alături de momente tragice. Iar cum o bună parte din audiență a fost atrasă de serial grație seriei de jocuri, Netflix va dori să se asigure că fanii CD Projekt RED vor fi pe deplin satisfăcuți.

Iată unul dintre puținele seriale care au reușit să-mi mențină interesul și curiozitatea vreme îndelungată, pe măsură ce atenția mea de peștișor auriu și „ne-cheful” mă împiedică să încep vizionarea întregului backlog de seriale peste care se pune praful virtual.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button