FilmeRSS PaginaDeMedia

Netflix a confirmat cel de-al treilea sezon al serialului The Witcher

Au fost publicate și niște trailere noi pentru sezonul al doilea

Adaptarea Netflix a celebrei francize imaginate de Andrzej Sapkowski tocmai și-a extins conținutul. Astfel, după comunicarea perioadei de lansare pentru sezonul al doilea din The Witcher (17 decembrie 2021), producătorii au primit undă verde pentru cel de-al treilea sezon.

Confirmarea a fost făcută chiar de Netflix. Nu au fost oferite alte detalii în legătură cu cel de-al treilea sezon, însă compania a menționat intenția de a oferi fanilor și mai multe producții bazate pe universul creat de scriitorul polonez. Astfel, vom avea parte de încă un anime The Witcher (după Nightmare of the Wolf) și, culmea, un serial pentru publicul tânăr (a se citi family-friendly). La acestea se adaugă și viitorul prequel, Blood Origin, care ne va purta cu mii de ani înainte de aventurile protagoniștilor din serialul principal.

Netflix a oferit și niște scurte trailere pentru sezonul al doilea din The Witcher

Pentru a ne mai îndulci așteptarea, Netflix ne-a arătat și o serie de teasere din cel de-al doilea sezon care va apărea în această iarnă. Avem parte de mici întâlniri cu Geralt și Ciri, dar putem viziona și un scurt material behind the scenes pentru Blood Origin.

Seria The Witcher se bucură de un succes enorm, fiind popularizată în mare parte datorită jocurilor video dezvoltate de CD Projekt RED. Netflix s-a străduit să vină cu o adaptare isteață și fidelă, care i-a reușit în mare parte. Primul sezon a fost apreciat de către critici, iar fanii vânătorului de monștri abia așteaptă să se avânte în conținutul pe care compania îl va pregăti în viitorul apropiat.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button