GamingPC&ConsolesTech&IT

The Witcher: Enhanced Edition poate fi al vostru gratuit

Probabil ați jucat sau cel puțin ați fost cât de cât interesați de The Witcher 3. Există, de asemenea, o șansă bună să fi ratat prima apariție a lui Geralt din Rivia. Acum este momentul potrivit pentru a corecta acest lucru, obținând o copie gratuită a jocului care a început totul. Chiar acum, GOG distribuie copii gratuite ale lui The Witcher: Enhanced Edition către oricine care se joacă pe PC.

Din moment ce mai nimic nu este gratuit pe lumea asta, va trebui să faceți ceva demersuri înainte de a putea ajunge la acel buton de descărcare. Pentru început, va trebui să instalați Gwent: The Witcher Card Game. Este gratuit, deci nu implică un efort foarte mare, cel puțin nu unul financiar. Și dacă ați jucat acest mini-joc de cărți în The Witcher 3, veți ști că este în sine o activitate plăcută. Puteți descărca jocul de cărți de aici.

Odată ce ați instalat Gwent, faceți clic aici pentru a adăuga gratuit The Witcher: Enhanced Edition la librăria contului vostru de pe GOG.com. Rețineți că pentru a obține jocul gratuit, trebuie să vă abonați, de asemenea, la buletinul informativ GOG.com (vă puteți dezabona în orice moment). De asemenea, beneficiați de un Gwent Card Keg gratuit, care va fi util dacă intenționați să continuați să jucați Gwent.

Acum puteți să vă instalați The Witcher: Enhanced Edition și să jucați jocul care a dat startul carierei de monster hunter a lui Geralt în 2007, când s-a lansat inițial acest joc. Unii poate că nu consideră acest joc ca fiind un clasic al genului RPG, dar cu siguranță s-a apropiat foarte mult de acest statut. Jocul a oferit la acea vreme un nou punct de referință pentru viitorii dezvoltatori de RPG-uri care doresc să depășească statutul clișeic de povești cu elfi și orci.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Tocmai ma joc acest joc si pot spune ca este destul de enervand la inceput, pana te prinzi un pic cu sistemul de lupta si upgrade al personajului(Gerald). Dar este foarte frumos jocul.
    M-am apucat de el deoarece vreau sa joc toata seria. Am jucat putin 3-ul si am zis sa joc toata seria pentru a vedea povestea dinaintea The Witcher 3, pe care intentionez sa-l termin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button