GamingTech&IT

The Witcher devine în sfârșit un RPG tabletop

Anunțat fix acum trei ani în urmă, se pare că RPG-ul de masă The Witcher va fi în cele din urmă pe drumul cel bun către lansare. R. Talsorian Games a postat un anunț scurt conform căruia jocul ajunge acum la edituri pentru imprimare, iar cărțile vor fi disponibile pentru cumpărare de la GenCon în august, cu PDF-uri disponibile la scurt timp după. Odată ce toate exemplarele imprimate vor fi livrate în depozitul lor, cărțile vor fi de asemenea disponibile la magazinul web al companiei. Anunțul a fost însoțit de o imagine de previzualizare a jocului.

Oficial numit „The Witcher Role-Playing Game”, RPG-ul pen & paper va folosi o versiune a sistemului de jocuri Fuzion al lui R. Talsorian, deși au fost comunicate prea puține detalii cu privire la mecanica precisă de joc, în afară de câteva detalii minore despre lupte și atmosfera lumii în general. Jocul se petrece între jocurile video The Witcher 2 și The Witcher 3, cu o anumită modularitate pentru a reflecta multiplele sfârșituri posibile ale lui The Witcher 2. Jucătorii vor putea crea o varietate de personaje folosind rasele și arhetipurile din The Witcher, inclusiv faimoșii vânătorii de monștri.

Procesul de dezvoltare a jocului a fost lung. Acesta a fost anunțat în 2015 și inițial programat pentru lansare în 2016, cu fondatorul R. Talsorian Games și creatorul lui Cyberpunk 2020, Mike Pondsmith, ocupând funcția de lead designer. Dar consultarea lui Pondsmith cu CD Projekt pentru Cyberpunk 2077 a durat mult mai mult decât era de așteptat, iar jocul The Witcher Role-Playing Game ajunge să fie finalizat câțiva ani mai târziu.

Sincer, niciun amator al jocurilor de masă probabil nu va fi surprins de întârziere. Proiectele care sunt amânate ani întregi reprezintă un fenonmen comun într-un domeniu care cuprinde aproape în întregime companii compuse din 1-3 persoane și dominate de câteva jocuri uriașe și populare cum ar fi Dungeons & Dragons.

Acesta nu este singurul joc pe care R. Talsorian îl are programat pentru acest an. Versiunea actualizată a lui Cyberpunk 2020, intitulată Cyberpunk Red, este planificată să fie lansată de Crăciun.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button