MORE

The Witcher devine film… iar

Netflix nu este singura entitate care încearcă în acest moment să facă o adaptare după seria The Witcher, fie că este vorba de cărți sau de jocurile video. Un nou film este acum în dezvoltare.

Pelicula se numește Alzur’s Legacy și este munca unor fani polonezi ai universului creat de Sapkowski. Filmul se află în acest moment pe Indiegogo. Din moment ce nu este vorba de o producție de buget mare din SUA, pelicula are nevoie de doar 15 mii de dolari pentru a putea fi terminată.

O parte din filmare a fost deja făcută, fiind folosite locații autentice poloneze, ce au inspirat decorul lumii seriei The Witcher. Povestea nu se leagă de Geralt, ci de amicul său Lambert. La urma urmei, nu bătrânul lup alb nu este singurul vânător de monștri din univers. Acțiunea este plasată la câțiva ani după finalul cărților, probabil în acea parte când Geralt și Yen erau parțial morți.

În film își mai fac apariția Triss Merigold, ce se află pe urma unei vrăjitoare ce a pus mâna pe o carte mistică foarte periculoasă, precum și Dandelion. Actorul care îl joacă pe celebrul trubadur este același care l-a jucat și în ultima adaptare cinematografică și de televiziune a seriei, cea groaznică.

Campania mai are doar 16 zile până ce se va încheia, iar în cazul în care are succes, filmul va fi disponibil din februarie 2018.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button