GamingPC&ConsolesTech&IT

The Witcher devine anime

Tot pe Netflix

Viața lui Geralt este pe cale să devină mult mai animată, deoarece Netflix a dezvăluit că vrea să îl transforme într-un anime. Și nu în același sens în care pățise asta deja în Nioh (e de ajuns să vă uitați la varianta inițială a jocului prezentată cu vreo 10 ani în urmă pentru a vă da seama că au modificat la greu personajul principal pentru a-l face mai Geralt).

Noul anime poartă numele de The Witcher: Nightmare of The Wolf, iar pe parcursul său Geralt se va înfrunta cu o nouă amenințare ce… amenință continentul. Probabil ar fi trebuit să reformulez asta. Oricum, nu sunt alte detalii despre poveste, despre cine va juca rolurile, dacă va fi vorba de distribuția din serial, sau dacă vom avea parte de vocea suavă a lui Doug din nou.

Tot ce s-a mai dezvăluit despre acest anime este că de producția sa se va ocupa Studio Mir, compania de animație responsabilă pentru The Legend of Korra. Bine, să fiu mai precis, compania responsabilă pentru primul sezon din Korra, al treilea sezon, al patrulea sezon și părțile din al doilea sezon ce nu arătau ca naiba. Așa că este în mâini bune.

Nu a fost anunțată o dată de lansare.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button