Știri ITMORE

The Witcher are deja un al doilea sezon în lucru

Înainte să fie lansat primul

Mai avem de așteptat o lună de zile până ce va fi lansat serialul The Witcher pe Netflix. Dar nu va trebui să așteptăm mult până ce va sosi continuarea sa, pentru că cel de-al doilea sezon deja a fost confirmat.

Evident, cei de la Netflix au fost atât de impresionați cu serialul (ce își va face apariția pe 20 decembrie) încât au decis să îi ofere deja un al doilea sezon. Filmările pentru acestea vor începe la începutul anului viitor, iar premiera va avea loc abia în anul 2021.

Probabil vă întrebați cât de lung ar putea fi un astfel de serial. Eh, dacă are succes, materialul de origine este suficient de stufos încât să se poată stoarce câțiva ani de serial din el. Iar apoi, când se va termina, Netflix va putea să se inspire de la continuarea făcută de CD Projekt, ce în sine continuă povestea după finalul său clasic. Desigur, autorul Andrzej Sapkowski are propriile idei despre cum povestea va continua ce poate că nu se mulează cu interpretarea din jocul video. Și-a exprimat de câteva ori dezaprobarea despre direcția poveștii, ca să nu mai spun de regretul că nu a luat o cotă parte din profit în locul unei sume fixe.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button