Filme

Filmările pentru al treilea sezon din serialul The Witcher au luat sfârșit

Acum câteva zile, profilul oficial de Twitter al serialului The Witcher a postat un anunț prin care ne spune că filmările pentru al treilea sezon tocmai s-au terminat. Acest anunț conține și un mesaj din partea actorului Henry Cavil, care joacă rolul lui Geralt.

Încă nu știm când va apărea sezonul nou, dar având în vedere că al doilea a apărut la doi ani după primul, ne putem aștepta ca al treilea să apară în 2023. Cât despre plot-ul noului sezon, cei de la Netflix au dezvăluit acum câteva luni un rezumat. Ca să vă fac un rezumat al rezumatului, în al treilea sezon al serialului îl vom vedea pe Geralt care încearcă să o ducă pe Ciri departe de cei care vor să o captureze, iar Yennefer este responsabilă pentru antrenamentul lui Ciri în ale magiei. Yennefer îi conduce pe cei doi spre fortăreața protejată din Aretuza, zonă unde personajele se vor întâlni cu noi inamici.

Sunt foarte nerăbdător să văd primul sezon, motiv pentru care mi se pare că această distanță între sezoane este mult prea mare. Înțeleg că procesul din spatele unui astfel de serial înseamnă mult timp, pentru că altfel nu ar fi atât de bun din atât de multe puncte de vedere. Este totuși trist faptul că trebuie să așteptăm doi ani întregi pentru un sezon nou.

De exemplu, atunci când al doilea sezon a apărut, a trebuit să mă mai uit la câteva rezumate ale primului sezon pe YouTube ca să fiu din nou la curent cu ce se întâmplă acolo, pentru că recapitularea de la început nu mi s-a părut de ajuns după doi ani în care nu am mai pus ochii pe acest serial.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button