MORE

The Witcher 3 va primi un patch masiv

CD Projekt RED anunta ca un patch nou pentru The Witcher 3 este pe drum si nu este unul  mic. Acest patch, in functie de platforma pe care aveti jocul si serviciul de distributie folosit, ar putea avea chiar 15 GB.

Si de ce ar ocupa un simplu patch atat de mult? Pentru ca va implementa mai bine de 600 de schimbari pentru The Witcher 3. Daca vreti sa va uitati la toate, sper ca aveti ceva timp liber, deoarece lista are 13 pagini.

Fiecare aspect al jocului este ingrijit in acest patch. Performanta este imbunatatita atat in general, cat si la nivel de zone individuale. Au fost reduse instantele in care poate aparea un crash pe sisteme echipate cu placi video R9 280 sau GTX 980. Au fost adaugate melodii acolo unde nu erau anterior, interfata a fost alterata, gameplay-ul a fost echilibrat, si un numar foarte mare de misiuni au fost modificate.

Ce nu pare sa fi fost modificat este obiceiul parului lui Geralt de a se misca lin in vant chiar si atunci cand este intr-o sufragerie bine izolata, sau intr-o caverna fara iesire. In rest, au umblat la tot.

Acest patch gigantic nu are inca o data de lansare, studioul promitand ca va fi disponibil in urmatoarele zile.

[CD Projekt]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close