MORE

The Witcher 3 va arata si mai bine in curand

CD Projekt RED a luat o decizie foarte importanta, care va fi numai benefica pentru comunitatea lui The Witcher 3 si pentru jocul in sine. De azi inainte utilizatorii pot modifica de zor texturile.

Varianta initiala a lui The Witcher 3: Wild Hunt ModKit (setul de unelte care permitea alterarea jocului) a dezamagit multa lume, deoarece nu era tocmai la acelasi nivel de calitate sau functionaltiate ca RedKit. Nu era o infrastructura completa pentru modificarea in fel si chip a jocului, cum au promis acum ceva timp ca vom avea. Nu permitea nici alterarea texturilor, dar cel putin problema asta a fost adresata cel mai recent patch.

De acum inainte, comunitatea va avea posibilitatea sa creeze propriile pachete de texturi, dupa cum am vazut ca s-a intamplat cu fiecare alt RPG care sa suporte in vreun fel editarea grafica. Va puteti astepta ca pana la sfarsitul anului sa fie disponibile texturi noi, facute de fani care inca mai viseaza sa atinga acel nivel de detaliu vazut in primul trailer al jocului.

Desigur, asta ar insemna si alterarea catorva elemente de iluminare, nu doar texturi, asa ca nu va ajunge tocmai atat de detaliat, dar va fi pe undeva pe acolo.

In cazul in care veti fi curiosi sa incercati acele pachete de texturi, atunci cand vor fi lansate, sper ca aveti o placa video cu mai multa memorie ca la NASA, pentru ca daca vi se parea ca modificarile lui Skyrim puteau impinge cantitatea de memorie folosita pana la limite, cu The Witcher 3 comunitatea probabil o va lua complet razna. Din fericire, anul viitor vom avea placi video cu 16GB de memorie HBM 2.

[DSO Gaming]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close