Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

The Witcher 3 pune Fiscul pe urmele tale

/
/
/

CD Porjekt RED are moduri amuzante prin care adreseaza problemele de echilibrare ale economiei lui The Witcher 3. Mai intai trimitea un monstru gigantic dupa jucatorii care omorau vaci pentru a le vinde pielea, iar acum trimite Fiscul dupa Geralt.

Cel mai recent expansion al lui The Witcher 3, Hearts of Stone, adauga o consecinta pentru toate acele mici acte de manipulare a pietei sau de furt pe fata pe care le poti comite pe parcursul jocului.  Fie ca este vorba de jupuirea unor vaci nevinovate, cumpararea de scoici de la negustori si vanzarea perlelor inapoi sau de intrarea in casa cuiva pentru a-l jefui, toate acestea sunt acum pedepsite.

La un moment din joc, prin Oxenfurt, Geralt va fi acostat de un perceptor de taxe al imperiului, care incepe sa il ia la intrebari, deoarece eroul a reusit sa acumuleze suspicios de multi bani in foarte putin timp. Jucatorul este intrebat despre obiceiurile sale financiare, sau mai exact daca a facut abuz pana acum de diversele mici probleme de echilibrare pe care le are economia.

Daca jucatorul isi recunoaste vina, primeste o amenda considerabila. Dar daca este complet nevinovati sau cel mai probabil daca minte cu nerusinare, atunci va primi chiar o diploma de platitor de taxe exemplar.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar