Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

The Witcher 3 primește New Game Plus cu surprize

/
/
/

The Witcher 3 a primit ca un ultim DLC modul New Game Plus, care permite jucătorilor să ia aventura de la capăt, cu un Geralt puternic și capabil. Un Geralt care dacă poate cumva să treacă de 330% intensitate pentru semne, în esență poate dezlănțui iadul. Și nu în sensul că un Igni poate incinera foarte mult, ci în sensul că poate umple lumea de monștri ridicol de puternici.

O eroare a fost descoperită în New Game Plus ce provoacă o transformare neașteptată în inamicii lui The Witcher 3. Dacă aveți în timpul luptei peste 330% la statistica de Sign Intensity, intrați într-o bătălie cu un monstru, iar apoi fugiți de el, întrerupând bătălia, la întoarcere veți observa ceva schimbat. Monstrul este mai puternic. Nivelul său este aproape dublat, crescând provocarea și recompensa, însă nu cu mult. Un Geralt aproape de nivelul maxim tot va fi suficient de capabil să doboare creatura, iar experiența în plus este neglijabilă, iar ce materială pare să fie cam aceeași.

Asta va da oricum ceva de făcut celor pentru care The Witcher 3 nu oferea o provocare suficient de mare. În cazul în care vreți să vedeți pas cu pas ce trebuie făcut pentru activarea monștrilor minune, găsiți mai jos un ghid util.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar