PC&Consoles

The Witcher 3 primește Ansel pe 15 august

Toți posesorii lui The Witcher 3, care se întâmplă să aibă și o placă video Nvidia în sistem, vor deveni fotografi profesioniști începând de luna aceasta.

CD Projekt RED a publicat o imagine cu ceea ce poți face în joc în momentul în care va fi implementat Ansel, iar cu această ocazie a fost dezvăluită și data la care veți putea folosi noua funcție în The Witcher 3, 15 august.

Atunci va fi integrat în joc, printr-o actualizare gratuită, noul sistem conceput de Nvidia pentru a ușura fotografierea jocurilor. Ansel funcționează prin întreruperea acțiunii unui joc și oferind control deplin asupra camerei. Nu contează dacă era un joc first person, nu contează care erau limitările anterioare ale camerei. Cu Ansel vei putea pluti pe unde vrei, fotografiind jocul în toată măreția sa. Desigur, trebuie să ai o placă video Nvidia din ultimele 4 generații.

Ansel mai oferă posibilitatea de-a efectua fotografii pentru VR, fotografii pe ”360 de grade”, până și exportarea imaginilor în formate care conțin date despre iluminare, culoare, transparență, și toate cele, pentru a putea fi mai ușor manipulate în ceva ca Photoshop.

[CD Projekt]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button