GAMING

The Witcher 3: Mai mult Gwent

Când CD Projekt RED a lansat The Witcher 3, nu se aștepta cu siguranță la două lucruri. Ca jocul să se vândă în 6 milioane de exemplare în doar câteva săptămâni, sau ca Gwent să capete amploarea sa actuală, cu milioane de oameni dorind o variantă de sine stătătoare. Nu pare de parcă vom primi una prea curând, dar Gwent tot se va extinde.

În luna Octombrie, The Witcher 3 va primi primul său expansion. Față de DLC-ul anterior al jocului, acesta va fi contra cost. Numit Heart of Stone, adaugă în jur de zece ore de gameplay prin regiuni ca Oxenfurt, implicând personaje noi și adăugând conținut suplimentar de tot felul pentru joc. Asta include Gwent.

Ce exact va adăuga pentru Gwent, nu s-a menționat, dar un reprezentant al CD Projekt a menționat că vor fi vești bune pentru fanii jocului de cărți. Din nou, nu o variantă de sine stătătoare, ci o parte din The Witcher 3.

Și acesta cu siguranță nu va fi ultimul lucru bun care se va întâmpla jocului de cărți. Anul viitor va fi lansat al doilea expansion pentru The Witcher 3, ce îl trimite pe Geralt într-o regiune în care războiul nu și-a făcut încă simțită prezența. Dacă pe front lumea petrece mult timp Gwent, imaginați-vă doar cât de popular ar fi într-o zonă pașnică.

[DualShockers]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close