Gaming

The Witcher 3: Hearts of Stone sosește în octombrie

CD Projekt RED a dezvăluit data de lansare pentru Hearts of Stone, primul expansion pentru The Witcher 3: Wild Hunt. Noua aventură va fi disponibilă pentru toate platformele începând cu 13 octombrie, și aduce câteva surprize.

Hearts of Stone adaugă aproximativ 10 ore de joc suplimentar, unui RPG deja celebru pentru faptul că se întinde pe mai multe ore decât au oamenii normali timp să joace într-un an, rezultatul fiind inca niste ore pierdute in fata ecranului.

De această dată, Geralt of Rivia va trebui să dea de urma liderului unui grup de bandiți, numit Olgierd von Everec. Capitan care este printre altele si nemuritor, misiunea anuntandu-se a fi extrem de dificila, comparativ cu ceea ce am intalnit pana acum in joc. Asta daca este sa dam crezare producatorilor.

Povestea din Hearts of Stone va fi plină de peripeții, cu monștri puternici, alegeri morale dificile și o varietate de personaje noi. Desigur, nu toate personajele vor fi noi. Shani, doctorița care îl ajuta pe Geralt în primul joc al seriei, va reveni și vă puteți aștepta la opțiuni pentru o relație romantică între cei doi.

Sărbătorind succesul pe care l-a avut până acum The Witcher 3, CD Projekt RED a luat decizia de a crea o variantă fizică pentru Hearts of Stone. La fel ca orice exemplar la cutie realizat până acum de studiou, și această ediție este gândită mai mult pentru colecționari, deoarece include două pachete de cărți de Gwent. Popularul joc virtual din The Witcher 3 va fi disponibil astfel în lumea reală.

Cei care au cumpărat Season Pass nu vor trebui să dea bani din nou pentru ediția fizică în cazul în care vor cărțile. Au opțiunea de a le cumpăra, separat, de la magazinul oficial dedicat produselor jocului.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button