PC&Consoles

The Witcher 3 HD Reworked Project 4.6 a fost lansat

The Witcher 3 a fost unul dintre cele mai frumoase jocuri în momentul anunțului, doar că varianta finală nu s-a prea conformat așteptărilor. Totuși, reacția din partea publicului nu a fost la fel de negativă ca în cazul câtorva jocuri Ubisoft, fiindcă Wild Hunt chiar a fost un joc bun.

Asta nu a însemnat că fanii bătrânului Geralt nu au dorit ca jocul să arate mai bine, așa că s-au apucat de muncă. Iar astăzi vă aduc la cunoștință faptul că varianta 4.6 a lui The Witcher 3 HD Rework Project 4.6 a fost lansat.

Varianta cea nouă a acestui proiect ambițios încearcă să facă mediul înconjurător ceva mai verosimil și mai imersiv, eliminând din texturile groaznice și înlocuindu-le cu lucrări noi, de detaliu mare și cu proprietăți de reflexie a luminii mai bune. Spre exemplu, texturile pentru elemente metalice minore nu mai reflectă lumina de parcă ar fi pietrele de plastic din Oblivion.

Dacă sunteți interesați să descărcați cea mai nouă variantă a mod-ului, îl puteți găsi în acest moment pe Nexus Mods. Trebuie doar să vă asigurați că aveți un sistem capabil să ruleze mod-ul, din moment ce texturile noi au o rezoluție destul de mare și vor necesita cel puțin mai mult VRAM. Dar un upgrade la PC este un sacrificiu mic de făcut pentru un The Witcher 3 unde fiecare gard de lemn arată autentic.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button