PC&Consoles

The Witcher 3 devine mai extrem cu un mod de ”skateboarding”

Dacă ați jucat The Witcher 3 și ați rămas la un moment blocat într-o râpă, este imposibil să nu vi observat dexteritatea demnă de Tony Hawk cu care Geralt reușește să alunece pe stânci. Nu veți găsi în lumea jocului un skateboard, dar asta nu pare să îl împiedice pe erou.

Un nou mod pentru The Witcher 3 adaugă abilitatea de-a patina la vale, și nu numai, folosind nimic altceva decât picioarele alunecoase ale lui Geralt. Acest mod în esență îl face inutil pe Roach și invalidează sistemul de fast travel, după cum puteți vedea mai jos. Viteza la care se poate deplasa personajul este foarte mare.

Din păcate, acest mod nu include un sistem de scor sau competiții la care Geralt poate participa pentru a dobândi titlul de cel mai bun skater din întregul nord. Dar asta ar putea veni cu timpul. Important este că acum vă puteți plimba prin lumea lui The Witcher 3 în stil.

Pare însă a fi un mic dezavantaj, există șansa ca mișcarea să fie prea rapidă, așa că în momentul în care ajungeți la destinație s-ar putea să nu se fi încărcate toate resursele necesare, cum ar fi modele, texturi sau personaje.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button