GamingPC&Consoles

The Witcher 3 încă se vinde bine, așa că seria va continua

CD Projekt confirmă că vom primi mai multă witchereală

CD Projekt a făcut o serie de dezvăluiri zilele trecute, ce nu se rezumă doar la prezentarea noilor secvențe de gameplay din Cyberpunk 2077.

Spre exemplu, compania a dezvăluit că în prima jumătate din acest an a înregistrat vânzări mai bune pentru The Witcher 3 decât anul trecut în aceeași perioadă. Compania este de părere că acest succes este o consecință investiției făcute pentru a crea un joc de calitate.

Și pentru că The Witcher 3 continuă să se vândă, compania și-a reafirmat intenția de a face mai multe jocuri din această serie. CD Projekt anunță o restructurare prin care a construit două divizii de producție ce se vor ocupa de proiecte diferite. Una dintre ele va lucra la Cyberpunk, iar cealaltă divizie se va ocupa de The Witcher.

Pe lângă aceste divizii principale, vor mai exista și câteva echipe independente ce se vor ocupa de proiecte mai mici, derivate din francizele principale, similare cu Gwent.

Nu s-au oferit detalii despre când am putea vedea pe piață un joc Witcher nou, dar la cum dezvoltă CD Projekt lucruri, probabil va sosi prin 2023-204.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button