MORE

The Witcher 3 Blood and Wine va intarzia

The Witcher 3 doar ce a primit primul sau expansion, Hearts of Stone, dar pentru urmatorul, Blood and Wine, va trebui sa asteptati ceva mai mult.

CD Projekt RED a schimbat listarea expansion-ului de pe GOG pentru a include o noua perioada posibila de lansare. In loc de inceputul anului 2016, maxim primavara, Blood and Wine este acum programat pentru prima jumatate din anul viitor. Asta inseamna ca va sosi cel tarziu in vara lui 2016. Detalii exacte vor fi anuntate ceva mai tarziu.

Spre deosebire de Hearts of Stone, Blood and Wine nu se limiteaza doar la a adauga elemente noi de poveste si personaje in locatii existente. Va adauga o zona complet noua de explorat, numita Toussaint.

Aici, razboiul inca nu si-a facut simtita prezenta, asa ca totul este mai pasnic, mai linistit, mai traditional, iar un secret intunecat se ascunde in adancuri.

Blood and Wine va include aproximativ 20 de ore de gameplay aditional, ceea ce inseamna ca alaturi de ce aveau de oferit Hearts of Stone si jocul de baza, durata de joc a lui The Witcher 3 va fi de aproximativ „vei muri pana faci totul, sau cel putin plantele tale, pentru ca nu le-ai mai pus apa de trei luni”

[Gamespot]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close