MORE

The Witcher 3: Blood and Wine va fi mai bun ca Wild Hunt

Blood and Wine, cel de-al doilea expansion al lui The Witcher 3, va fi lansat in viitorul foarte apropiat, iar scriitorul sau promite ca povestea sa va fi mai buna decat cea a jocului de baza.

Unul din motivele pentru care Jakub Szamalek, scriitor sef al proiectului, sustine ca Blood and Wine va avea un nivel de calitate superior este prezenta unui personaj negativ central carismatic, ceva de care ducea lipsa Wild Hunt, inamicul principal fiind acea fantoma care il tot bantuie pe Geralt de ani de zile.

Feedback-ul din partea comunitatii cu siguranta nu a stricat, ajutand la dezvoltarea unei poveste complexe. Detalii prea multe despre firul narativ nu sunt momentan disponibile, dar va puteti astepta la mai multe informatii in curand.

In Blood and Wine, Geralt va pleca departe de razboiul dintre Nilfgaard si regatele nordului, pana in regiunea mai pacifista numita Toussaint, dar care ascunde si un secret sinistru. Campania acestui expansion se va intinde aproximativ pe parcursul a 20 de ore, ducand timpul total de joc al lui The Witcher 3 la aproximativ „mai mult timp decat ai la dispozitie”.

Dupa lansarea acestui expansion ar putea sosi si acel Enhanced Edition a carui existenta a fost negata de CD Projekt zilele trecute.

[Gamespot]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close