GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

The Walking Dead: The Final Season va fi terminat

Acum că studioul Telltale Games s-a dus pe apa sâmbetei, mulți oameni care au cumpărat întregul ultim sezon din seria The Walking Dead stau și se întreabă dacă vor primi până la urmă și restul episoadelor.

Răspunsul pare a fi da, deoarece Skybound Games anunță că va prelua dezvoltarea ultimelor două episoade. Numele companiei probabil nu este prea cunoscut, din moment ce n-a făcut prea multe lucruri, dar se remarcă prin faptul că face parte din Skybound Entertainment, compania de producție a lui Robert Kirkman, omul care a creat seria de benzi desenate The Walking Dead care a stat la baza serialului celebru și a seriei făcute de Telltale.

Nu s-au oferit detalii despre cum va decurge producția, când va fi finalizat următorul episod, sau dacă vor fi angajați din sutele de oameni concediați de la Telltale pentru a termina munca.

În acest moment, cam toată lumea a fost concediată de la Telltale, nici ce 25 de oameni care rămăseseră acolo pentru a lucra la proiectul aflat în dezvoltare alături de Netflix nu mai sunt acolo. Studioul există deocamdată doar cu numele, care probabil va fi înglobat într-o entitate mai mare și mai stabilă din punct de vedere financiar.

[DSO Gaming]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button