PC&Consoles

The Walking Dead Sezonul 1 este acum gratuit

Dacă urmează să aveți un week-end voios și vreți să schimbați asta, puteți descărca în acest moment primul sezon din The Walking Dead complet gratuit.

Promoția aceasta este disponibilă pe Humble Bundle până mâine seara. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe butonul de revendicare, să treceți prin procesul de achiziție cu cost 0, și să activați codul primit prin Steam.

În cazul în care cumva ați ratat The Walking Dead în toate variantele sale pe parcursul anilor, am să fac un sumar. Zombies au apărut cumva în SUA, unde fiecare om are mai multe arme decât unele națiuni, și civilizația a căzut în ruine. Jocul te pune în rolul unui individ ce se afla în drum spre închisoare când apocalipsa zombie începe, iar în drumul său de supraviețuire dă peste o fetiță numită Clementine ce rămâne în grija lui.

Nu este ceea ce ați putea numi un joc de aventură tradițional, având foarte puține puzzle-uri și lucruri care să te facă să tălmăcești prea multe lucruri. Este însă o experiență narativă foarte bună cu un accent bine pus pe reacții emoționale. Și, după cum vă puteți imagina, nu este tocmai un joc fericit sau plin de bucurie.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button