GamingPC&ConsolesTech&IT

The Walking Dead: The Final Season va fi disponibil doar pe Epic Store

Skybound Games și Epic Games au încheiat un parteneriat pentru a aduce ultimul sezon de la The Walking Dead produs de Telltale pentru PC exclusiv pentru Epic Games Store pentru toate achizițiile viitoare. Cu toate acestea, fanii care au cumpărat deja sezonul pe o altă platformă PC vor primi în continuare ultimele două episoade pe platforma pe care au realizat achiziția anterior.

Acest lucru înseamnă că, dacă ați cumpărat Season Pass pe Steam, veți putea descărca Sezonul Final pe Steam. Cu toate acestea, pentru achizițiile viitoare, jocul va fi exclusiv pentru Epic Games Store.

Președintele de la Interactive, Dan Murray, și CEO-ul lui Skyward Games, Ian Howe, au spus:

Echipa de la Epic deține un capitol major în istoria industriei jocurilor. Suntem încântați să colaborăm la ultimul lor eveniment transformator cu lansarea lui Epic Games Store. Epic s-a grăbit să lucreze cu noi pentru a aduce echipa originală înapoi împreună și pentru a se asigura că fanii vor primi sezonul complet al lui The Walking Dead: The Final Season.

Cel de-al treilea episod al lui The Walking Dead: The Final Season va fi lansat pe 15 ianuarie!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button