Gaming

The Vanishing of Ethan Carter Redux a fost lansat

The Vanishing of Ethan Carter a șocat publicul prin detaliul său vizual, dovedind că pe un buget mic se pot realiza jocuri ce funcționează excelent și arată atât de bine încât ai putea jura că te uiți la poze din lumea reală, nu la o imagine generată de un calculator. Dar pe cât de realist putea fi, cei de la The Astronauts sunt de părere că se putea mai bine, așa că au lansat o variantă nouă a jocului.

The Vanishing of Ethan Carter Redux este un update gratuit, disponibil tuturor proprietarilor jocului, ce schimbă motorul grafic de la Unreal Engine 3, la Unreal Engine 4. Această schimbare permite jocului să folosească un număr mare de efecte și tehnologii noi, ce vor fi foarte evidente pentru jucătorii variantei inițiale.

Dacă nu dispuneți de o placă video ce suportă DSR su VSR, pentru a reda imaginea la o rezoluție mai mare decât cea implicită, aveți ocazia să testați funcția în The Vanishing of Ethan Carter Redux, pentru că jocul o suportă nativ. Producătorul a considerat că soluția asta reprezintă o alternativă superioară, pentru eliminarea marginilor zimțate, față de Anti-Aliasing. Deși, jocul tot suportă numeroase soluții de AA, inclusiv unele disponibile doar în Unreal Engine 4.

Cei care au jucat varianta inițială vor mai observa și absența efectului de încetinire sau de blocare completă ce se ivea atunci când secțiunile din nivel se încărcau. The Vanishing of Ethan Carter Redux va face streaming constant  a resurselor necesare, eliminând orice fel de pauză pentru încărcare.

Un efect secundar al acestei implementări este creșterea însemnată a cerințelor de sistem. Jocul are nevoie acum de 6GB de memorie RAM, în loc de 4, și nu va funcționa pe sisteme de operare de 32 de biți, doar pe 64 de biți.

Jocul încă nu are suport pentru DirectX 12, acesta abia fiind implementat la nivel experimental în Unreal Engine 4, dar producătorul are intenția să se folosească de noul API pe parcurs.

O serie de alte schimbări, legate de sistemul de salvare, au mai fost implementate, pentru a ușura parcurgerea aventurii.

The Vanishing of Ethan Carter Redux poate fi descărcat acum, ca un update pentru jocul de bază. Unul mare.

[The Austronauts]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button