GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Tiny Bang Story este temporar gratuit pe Steam

Când vine vorba de a obține jocuri gratuite, nicio alta platforma nu poate concura cu PC-ul. În timp ce toate platformele sunt gazdele unor jocuri gratuite precum Fortnite, de obicei jucătorii de pe PC sunt cei care primesc în mod regulat jocuri gratuite, care costă în mod normal bani. Acesta este cazul acum si cu The Tiny Bang Story. Jocul disponibil din 2011 pe PC și Mac este momentan gratuit – cu condiția să îl adăugați în libraria voastra de pe Steam azi, înainte de ora 20 (ora Romaniei).

Tiny Bang Story este un joc de puzzle/aventură despre o mică planetă care este lovită de un meteorit. Impactul distruge multe dintre mașinile care mențin planeta în mișcare și perturbă viața locuitorilor. Bineînțeles, este treaba voastră să ajutați la remedierea situatiei.

Actiunea consta intr-o serie de vânători de obiecte ascunse, puzzle-uri și o varietate de alte mini-jocuri. Nu există niciun fel de dialog sau text în joc, astfel încât copiii mai mici chiar ar putea să se bucure de el. Evident că nu este un joc cu valoare mare de productie, dar recenziile utilizatorilor Steam sunt „foarte pozitive”. Dacă sunteți în căutarea unui joc relaxant, cu un stil artistic atragator, acest titlu ar trebui să raspunda cerintelor. Și este gratuit, deci nu aveti nimic de pierdut.

Atâta timp cât oferta este încă valabila, puteți adăuga The Tiny Bang Story la contul vostru de Steam urmand link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button