Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

The Technomancer – continuarea spirituala a lui Mars: War logs

/
/
/
img

Mars: War Logs ne-a placut la data aparitiei, aducandu-ne aminte de Kotor si alte titluri clasice. Creatia celor de la Spiders a reusit sa ne atraga atentia atat cu bune, dar si cu rele. The Technomancer pare sa se petreaca in acelasi univers, doar ca anumite schimbari au fost efectuate in structura acestuia. 

Din 2012, de cand studioul s-a apucat sa lucreze la RPG-uri, a facut pasi importanti in realizarea si dezvoltarea unui stil propiu. Cu o lume destul de variata, posibilitatea de a edita un personaj si o poveste mai bine inchegata, Technomancer promite multe, mai ales la capitolul poveste, unde Spiders s-au angajat in dezvoltarea unei naratiuni ce se desfasoara in functie de alegerile jucatorului.

La drept vorbind, Technomancer are multe asemanari cu felul in care progresezi si experimentezi povestea in Mass Effect, totusi, Spiders, studioul care realizeaza jocul doreste sa puna bazele unui univers total diferit, cu toate ca are cateva influente BioWare. Intreaga actiune se petrece pe Marte, nu te plimbi prin univers si lista de diferente este destul de mare. In cazul lui Technomancer, umanitatea a colonizat planeta rosie, actiunea petrecandu-se 120 de ani in viitor. Pentru cei interesati, jocul urmeaza sa fie disponibil undeva anul viitor pe PC, PS4 si Xbox One.

[The Technomancer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar