PC&ConsolesTelefoane

The Sims ajunge pe mobile… iar

The Sims se întoarce pe telefoanele voastre mobile, de această dat într-o variantă ceva mai robustă.

Electronic Arts anunță că va lansa în viitorul apropiat o ediție nouă dedicată platformelor Android și iOS a seriei The Sims. Una ce promite să ofere mai mult gameplay, mai multe opțiuni și un sentiment mai sesizabil că joci o portare a unui joc de PC, nu un clicker de mobil care se preface să fie un joc.

Electronic Arts nu a dezvăluit data de lansare pentru acest joc, deși a numit chestia de mai sus un „Launch Trailer”…, bine, i-au spus „Soft Launch Trailer”, dar mai corect ar fi fost că este un trailer de anunț.

Jocul pare că se va comporta în mare parte ca variantele de pe PC ale seriei, fiind adăugate câteva elemente interesante, ca un arbore genealogic, prin care trăsăturile simșilor se vor combina de la o generație la alta, generând personaje din ce în ce mai complexe.

Prețul jocului este necunoscut. În cazul în care va fi gratuit, ca una din celelalte iterații care se află deja pe mobil, poate nu va fi chiar atât de grozav.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Nu mai vreau sa primesc de la voi nici un mesaj sau newsletter , mă intoxicați cu prostiile voastre , din 10 în 10 minute mă înnebuniți cu mesajele voastre ! Cum mă pot dezabona de la voi ???

  2. Pingback: The Sims ajunge pe mobile… iar - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button