GamingPC&ConsolesTech&IT

The Sims a generat peste 5 miliarde de dolari

Atât de mult DLC

În cazul în care vă întrebați dacă tactica celor de la EA de a lansa periodic același joc, și același DLC, are succes, acum aveți un răspuns clar.

Conform unui raport financiar emis de către Electronic Arts, din anul 2000 și până acum seria The Sims a reușit să genereze peste 5 miliarde de dolari în venit. Patru jocuri principale (o grămadă secundare), și mai multe expansion-uri decât poți număra, au fost responsabile pentru umplerea buzunarelor celor de la Electronic Arts atât de mult încât au închis de ani de zile studioul care a creat jocul în primul rând. Bine, ce e drept, din acei 5 miliarde Electronic Arts a perceput doar o parte, mulți ducându-se la diversele lanțuri de magazine sau servicii de distribuție digitală, investitori, sau acele taxe pe care unele corporații americane susțin că le plătesc la un moment.

Evident, tactica celor de la EA de a relansa periodic același joc, dar cu și mai puțin din conținutul pe care îl avea predecesorul său, are succes. Foarte probabil va continua să aibă succes, din moment ce iterația cea mai recentă a seriei chiar dă semne de creștere în ceea ce privește numărul de jucători.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button