PC&Consoles

The Sims 4 primește pisici și câini

Electronic Arts anunță un nou expansion pentru mașinăria sa de produs bani pe bandă rulantă, The Sims 4. Cea mai nouă expansiune a jocului aduce ceva ce ai fi crezut că făcea parte din jocul de bază, sau cel puțin puteai să juri că era în cel puțin două din iterațiile precedente ale seriei, animale de companie.

The Sims 4: Cats and Dogs nu doar că adaugă animale de companie pe care le puteți pune să interacționeze cu simșii voștri, dar include până și un editor de animale, care vă permite să creați în detaliu orice fel de patruped mieunător sau lătrător doriți. Animalele dispun până și de trăsături de personalitate, așa că vor fi ceva mai avansate decât simple modele ce se vor mișca pe alocuri prin case.

Animalele vin și cu o nouă meserie asociată pentru simși, cea de veterinar, și aparent cu purici. O nouă hartă mai este adăugată cu această ocazie, sub forma unui orășel aflat la malul mării, în care veți putea găsi parcuri cu trasee de obstacole pentru animalele de companie.

Considerând ce fel de joc este The Sims cu adevărat, atunci când nu se uită nimeni și nu are cine să judece modul în care joci, foarte probabil urmează un protest din partea PETA. The Sims 4 Cats and Dogs va fi disponibil din 10 noiembrie.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button