MORE

The Simpsons are propriul motor de cautare

Nu exista limite pentru creativitatea si inventivitatea oamenilor de pe internet, in special cand vine vorba de oameni care se intampla sa fie fani ai The Simpsons.

Un individ creativ s-a gandit ca nu ar strica daca ar realiza un motor de cautare pentru The Simpsons, insa nu unul care sa caute episoade, ci unul care are o baza de date de mai bine de 3 milioane de imagini din primele 15 sezoane ale serialului.

Puteti cauta prin fraza, expresie, sau orice va mai trece prin cap, si veti primi ca rezultat cel mai apropiat lucru cu putinta care a fost prezent in serialul The Simpsons. Sau cel putin ce a fost prezent in serial pana in 2003.

Motorul de cautare se numeste Frinkiac, iar in cazul in care vreti sa transformati rezultatele de cautare in meme-uri, exista un buton dedicat acestei functii.

In acest moment poate ca va intrebati de ce ar vrea sa faca cineva asta in primul rand, iar raspunsul ar fi destul de evident. Este internetul. Nu numai asta, dar din moment ce Simpsons au facut deja totul, de ce sa nu ai un motor de cautare care sa te ajute sa demonstrezi asta.

[Engadget]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close