MORE

The Ship Remastered va fi lansat pe 15 februarie

La 10 ani de cand a fost lansat, The Ship are in sfarsit parte de ceva atentie din partea cuiva. Studioul Blazing Griffin se pregateste sa lanseze o varianta reconstruita a clasicului joc de asasinare.

The Ship Remastered va fi disponibil la pretul de aproximativ 20 de dolari/euro in ziua de 15 februarie, dar cei care detin deja varianta cea veche si aproape nefunctionala a lui The Ship vor avea parte de o reducere de 25%.

De ce nu este gratuit? Pentru ca dezvoltarea acestei variante noi a fost costisitoare, din moment ce studioul care a preluat drepturile nu avea tocmai permisiunea sa modifice jocul de baza. Asa ca au trebuit mai intai sa refaca totul, folosind tehnologie noua cu servere care chiar functioneaza.

Dupa ce The Ship Remastered va fi lansat, Blazing Griffin se va concentra pe adaugarea de continut nou si pe extinderea jocului dincolo de ce oferea originalul.

Daca nu ati jucat pana acum The Ship, s-ar putea sa il stiti mai bine ca motivul pentru carea seria Assassin’s Creed avea un mod de multiplayer.

Premiza este ca mai multi jucatori sunt invitati pe o nava de un individ nebun care ii pune sa se omoare intre ei pe furis folosind o varietate de arme. Pe nava se intampla sa mai fie si  un numar mare de NPC-uri printre care va puteti ascunde si a caror comportament poate fi imitat, pentru fi si mai greu de gasit.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close