PC&Consoles

The Secret World va fi relansat

MMO-urile care nu sunt World of Warcraft tot tind să cadă într-un con de umbră la două zile după lansare, iar The Secret World a fost un astfel de joc.

Deși s-a remarcat prin faptul că este unul din puținele MMO-uri care chiar are o poveste și personaje, alături de elemente de gameplay care nu sunt complet groaznice, n-a avut parte de prea multă atenție în ultimii ani, așa că studioul Funcom îl va relansa.

Cum exact va face asta? Conform fișei care și-a făcut apariția în cadrul conferinței cu investitorii, studioul are de gând să reproiecteze experiența pentru jucătorii noi, să modifice drastic sistemul de luptă, să introducă sisteme de noi care să convingă jucătorii să revină periodic și partea care chiar ar putea aduce sânge noi, acces gratuit la joc.

The Secret World nu are taxă lunară, dar tot trebuie cumpărat. Însă de pe la finalul lunii viitoare o parte din poveste va fi disponibilă și pentru cei care nu vor să cheltuiască vreun leu pe joc. Studioul a pomenit că există și ceva risc asociat cu această tranziție, dar din moment ce Conan Exiles a generat deja probabil mai mulți bani ca The Secret World într-un an, nu este tocmai unul chiar atât de mare.

Așa că dacă erați în căutarea unui MMO de jucat, unul care pune un accent mare pe poveste, veți avea unul gratuit la dispoziție din această primăvară.

[Mssivelyop]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button