PC&Consoles

The Secret World devine serial de televiziune

MMO-ul The Secret World n-a avut o istorie prea fericită. Deși a fost una dintre cele mai inedite creații din acest gen, un MMO cu un accent mare pe puzzel-uri, personaje și poveste, a stat destul de mult într-un con de umbră, abia cu recenta relansare reușind să mai iasă din obscuritate.

Această relansare pare să îi fi fost de folos, fiindcă acum vine vestea de la Funcom că The Secret World va fi adaptat sub forma unui serial de televiziune. De proiect se va ocupa compania de producție Infinitum Nihili, care în trecut a mai realizat filme precum Hugo, The Lone Ranger sau Dark Shadows, plus câteva alte filme cu actorul Johnny Depp, fiind compania lui.

Nu prea sunt detalii deocamdată despre cum va fi abordată această producție, ce actori va avea sau măcar dacă este interesat vreun canal de televiziune american să cumpere drepturile de difuzare. Decizia de-a face o adaptare nu a fost luată de curând, compania de producție făcând o propunere de achiziție posibilă încă din 2012.

The Secret World ar fi o proprietate numai bună de transformat în serial, mai mult decât alte MMO-uri, din moment ce are un fir narativ solid cu personaje foarte reușite… parțial inspirate din filme precum The Frighteners și chiar jucate de aceeași actori în joc. Ideea de bază a lumii este că fiecare mit și conspirație are un sâmbure de adevăr, sau chiar un copac întreg, iar întunericul cosmic se așterne peste pământ. În calea sa se află trei organizații, Templar, Dragon și Illuminati, ce nu prea cooperează și cam au propriile planuri de dominare mondiale, dar cel puțin împiedică apocalipsa atunci când nu se ceartă între ei.

Seria nu are o dată de lansare.

[Funcom]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button