PC&Consoles

The Secret World devine două jocuri gratuite

Funcom a dezvăluit marea sa remodelare a lui The Secret World, una mult mai amplă decât era specificat în raportul financiar al companiei.

MMO-ul nu doar că devine gratuit, dar devine un joc în totalitate diferit care nu prea mai este tocmai MMO. Secret World Legends este un titlu care poate fi jucat gratuit, de unul singur sau alături de prieteni, în care veți trece prin conținutul de poveste al MMO-ului inițial. Jocul nou va avea o progresie diferită, bazată pe nivele și similar cu cel al altor jocuri de gen. Sistemul de luptă a fost și el refăcut, însă nu s-a intrat în detalii deocamdată. Diferența esențială este că până și misiunile individuale din The Secret World pot fi efectuate acum cu un grup de jucători, iar raid-urile probabil vor putea fi făcute solo chiar și cu un personaj care nu și-a dobândit costumul Panoptic Core.

Secret World Legends va fi disponibil inițial în beta și va putea fi jucat de zor, fără a cheltui un leu pe el. Desigur, va fi integrată opțiunea de-a cumpăra diverse bonusuri și elemente cosmetice prin intermediul unui magazin cu bani reali.

Ce se va întâmpla cu MMO-ul vechi? Va continua să opereze în paralel. Nu va mai primi conținut nou, iar cei care vor să treacă la Legends își pot porta personajul. Progresul în poveste nu va fi menținut, nici nivelul curent de putere, dar toate recompense obținute pe parcursul a 6 ani și tot ce a fost cumpărat cu bani reali va fi păstrat.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button