CommunityRSS PaginaDeMedia

The Pokemon Company tocmai a dezvăluit un nou avion cu tematică Pikachu

Japonia obișnuia să fie cunoscută în trecut pentru mai multe lucruri: samurai, ninja și găluște de orez. Acum este cunoscută pentru cyberpunk, roboți dubioși și tematici anime oriunde întorci capul, iar asta include și seria Pokemon. A spune că jocurile Pokemon sunt populare înseamnă stating the obvious, pentru că lumea pur și simplu este înnebunită după micii monstruleți, iar Japonia ia chestia asta foarte în serios.

Pokemon ia cu asalt lumea

Pe insule și în orașe vei vedea parcuri tematice fie cu anime-uri, fie cu jocuri Nintendo, așa că n-ar strica și un avion cu Pikachu,nu? Asta se datorează parteneriatului dintre The Pokemon Company și compania aeriană low-cost Skymark. Intră în scenă Pikachu Jet BC, avionul vedetă, la mai bine de 5 ani de la ultimul Jet de acest fel.

The Pokemon Company menționează că vor exista și colaborări la nivel internațional, iar parteneriate similare au fost realizate chiar și în rândul companiilor aeriene din Singapore. Evenimentul de lansare coincide cu aniversarea a 25 de ani a francizei Pokemon. Tocmai de aceea, locurile din avion de pe rândul cu numărul 25 vor fi decorate cu un design special, alături de o grămadă de baloane.

Pikachu este peste tot

 

Avionul Pikachu este plin cu ilustrații care-l surprind pe celebrul șoarece în ipostaze drăgălașe, iar interiorul acestuia nu este mai prejos. Totul, inclusiv fan service-ul și uniformele echipajului, se învârte în jurul acestei tematici. Conceptul face parte din așa-numitul Flying Pikachu Project, o inițiativă menită să stimuleze turismul în Okinawa, prefectura tropicală a Japoniei care se întinde pe mai multe insule.

De aceea, fanii vor putea observa și alte mijloace de transport în comun în stil Pikachu: trenuri pe monoșine, autobuze, ba chiar și tuneluri care pot fi explorate. Este însă neclar care vor fi noile reguli cu privire la schema turistică. În momentul de față, parcurile tematice pot fi vizitate doar de către locuitorii din Okinawa, din cauza pandemiei.

Tren Pokemon Pikachu

Cu ocazia acestor inițiative, și varianta Go va introduce o serie de surprize in-game, dar multe dintre acestea vor putea fi obținute doar în Okinawa. Este vorba despre Pokemoni în straie festive și Pokemoni care pot fi găsiți doar în zonele călduroase din jurul prefecturii.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button