GAMING

The Phantom Pain trebuia sa aiba 3 capitole

Daca ati jucat Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, probabil ati observat ca jocul are o structura mai ciudata, comparativ cu ultimele titluri ale seriei care sa apara pe PC. Este impartit pe episoade, reunite in doua capitole majore. Numai ca initial trebuiau sa fie 3 capitole.

Fani foarte curiosi ai jocului au incercat sa vada ce pot gasi in fisierele variantei de PC, si au fost surprinsi sa dea peste urmele unui intreg capitol ce a fost taiat din The Phantom Pain. Acest capitol s-ar fi numit Peace, si urma sa ofere o concluzie mai complete pentru povestea jocului. Fisierele  mentioneaza personajul The Boss, indicand posibilitatea ca si-ar fi putut face aparitia, posibil sub forma unor secvente de flashback. Desi, avand in vedere ca este vorba de Metal Gear, niciodata nu poti fi sigur despre astfel de lucruri.

Un capitol intreg ce a fost taiat din joc ar explica foarte multe, jucatorii fiind de parere ca The Phantom Pain se termina intr-un mod prea abrupt. Indepartarea sa din joc ar putea fi o consecinta a certurilor dintre Hideo Kojima si Konami, compania fiind suparata din cauza costului de productie masiv pe care l-a avut Metal Gear Solid 5.

Completarea unui act cu totul nou, ce ar fi adaugat inca o zona de joc, fara indoiala ar fi impins bugetul proiectului prea mult peste limitele deja intrecute la care visa Konami.

Totusi, daca o parte din munca a fost deja realizata, poate Konami va decide sa reinvie capitolul ca DLC.

[Gamezone]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close