Gaming

The Phantom Pain are un ultim trailer

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, se apropie de lansare, așa că tradiționalul trailer de lansare a fost publicat, și nu dezamăgește. Acest clip nu doar că prezintă ceva nou și foarte interesant din joc, dar are rolul de istorie pentru întreaga serie.

Suntem plimbați prin fiecare varianta a lui Metal Gear Solid, cu secvențe din fiecare episod al său, unele luate din jocurile clasice, altele refăcute în moduri foarte artistice în The Phantom Pain. Spre final, puteți vedea cum exact arată Metal Gear în sine. Varianta aceasta a tancului cu picioare ce a definit seria chiar este impunătoare. Poate cam ridicola pe alocuri, considerând că succesorii săi nu erau tocmai la fel de avansați, dar din moment ce totul se termină aici, de ce să nu se meargă la superlativ.

Iar pe fundal, ca de obicei, o melodie foarte reușită. De acestă dată melodia lui Quiet, ce era anterior doar fredonată înainte de Sins of the Father din acel trailer grozav din 2013. Melodia chiar are versuri, și este interpretată de Stefanie Joosten, actrița ce o vocalizeaza pe Quiet în joc.

De ani de zile, la fiecare eveniment de gaming am primit mereu câte un astfel de clip regizat de Hideo Kojima. Acum că nu mai avem aceste momente, E3-ul va deveni mult mai puțin interesant.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain va fi lansat pentru PC, Xbox One și Playstation 4 pe 1 septembrie.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button