GamingTech&IT

The Outer Worlds, noul RPG dezvoltat de Obsidian va fi lansat si pe Switch

Specificatiile hardware ale Switch-ului pot fi un factor care limiteaza performanta jocurilor, dar cu cat trece timpul, cu atat vedem mai multe jocuri portate pe consola hibrid de la Nintendo. Unul dintre acestea este The Outer Worlds de la Obsidian Entertainment. Acest joc este creatia scriitorilor care au dat nastere titlurilor Fallout clasice si este un RPG open-ended bazat pe deciziile pe care le iei in timpul jocului. Exact lucrul la care ne-am fi asteptat de la Obsidian.

Intr-un trailer incarcat chiar astazi pe YouTube, Matthew Singh, unul dintre producatorii seniori de la Obsidian confirma ca The Outer Worlds va fi lansat si pe Switch: „Dupa lansarea pe celelalte platforme, The Outer Worlds va veni si pe Nintendo Switch.”

The Outer Worlds se apropie cu pasi repezi de data oficiala de lansare, 25 Octombrie cand va fi disponibil pe PlayStation, Xbox One si PC. Din nefericire insa, nu se stie cand vom vedea lansarea acestuia si pe Switch, intrucat dezvoltatorii asteapta intai lansarea pe restul platformelor. Insa ar trebui sa ne bucure ideea ca macar va fi lansat candva in viitor. De portare se va ocupa Virtuous, un dezvoltator care in trecut s-a ocupat si de portarea altor titluri precum L.A. Noire si Dark Souls Remastered. Intarzierea lansarii este totusi de la sine inteleasa, intrucat va fi nevoie de ceva timp pentru a face un joc atat de mare sa functioneze stabil pe o consola slaba comparativ cu celelalte platforme, dar este bine sa vedem ca Switch-ul nu a fost uitat, mai ales acum cand va fi si mai accesibil datorita versiunii Lite.

Polygon

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button