MORE

The Next Galaxy devine… mai putin ciudat

Dupa anuntul Next Galaxy facut de Samsung, multi au inceput sa speculeze si sa-si dea cu parerea vis-a-vis de noul dispozitiv al acestora. Sa fie… un S6 cu margini curbate?! Sa fie… un S6 din metal?! O sa fie… „cel mai bestial” telefon lansat pana acum?! Ei bine, coreeni s-au decis sa mai ofere niste informatii, prin intermediul unui nou clip video.

Din ceea ce am putut vedea, se pare ca Samsung da hinturi ca marginile vor disparea de pe telefon si ca metalul va curge! Daca aceste lucruri sunt reale, si „directia” este fara margini (edge-to-edge) si cu mai mult metal, ne putem lua adio de la plastic si imitatie de piele? Speranta moare ultima!

Tot din acest video aflam si faptul ca ecranul este curbat si va avea o tehnologie anti-reflexie, astfel putem spune adio momentelor in care ne foloseam telefonul pe post de oglinda. Pana la urma, mai este foarte putin pana sa vedem cum arata de fapt acest telefon, asa ca, pentru a cita un clasic, „Putintica rabdare”!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Citez din articol
    „Ei bine, coreeni s-au decis sa mai ofere niste informatii”

    Domnule Ene, va este foame? Sau va lipsesc niste cunostinte? Nu e prima data cand intalnesc greseli gramaticale pe aici.
    Cat despre telefon, ramane de vazut ce functii noi aduce, si daca o sa schimbe design-ul. Eu unul, nu cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button