FilmeRSS PaginaDeMedia

The Matrix Resurrections are un trailer nou-nouț

Voi, ăștia care ați luat pastila roșie cu mult timp în urmă, ce părere aveți despre noul capitol din seria fraților Wachowski? Cu câteva luni în urmă, Warner Bros. ne servea primul trailer oficial pentru Matrix Resurrections, adică al patrulea și cel mai recent film din serie, în regia Lanei Wachowski. A fost un festin déjà vu în care ne pregătim să călătorim înapoi în lumea virtuală pe care am trăit-o pentru prima dată în 1999.

Ne mai despart aproape două săptămâni de premiera lui Matrix Resurrections și nu pot spune decât că Neo pletos arată și mai badass decât Neo cel non-pletos care știe kung-fu. Pe 22 decembrie ne vom reîntâlni cu Alesul, cu Trinity și cu Morpheus (care, din păcate, a mai slăbit, nefiind jucat de același Lawrence Fishburne), dar și cu The Merovingian, un personaj destul de complex, pe care unii au ajuns să-l urască, iar alții să-l îndrăgească.

The Matrix Resurrections – O tentă familiară într-o lume nouă

În acest punct, suntem asigurați că nu vor lipsi elementele care au oferit trilogiei originale statutul de legendă, adică arte marțiale, wire-fu (știți voi, când sari de colo-colo de parcă te doare undeva de gravitație și lumea nu știe că te folosești de fapt de fire), ochelari de soare și trenchcoat-uri de stofă/piele/piele ecologica/whatever.

Trailerul vine în completarea unui teaser intitulat Déjà vu, pe care îl recomand călduros. Până una alta, aștept cu deosebit interes lansarea filmului. Matrix Resurrections mi-a captat instant atenția încă de pe vremea când ideea pentru această continuare era doar un zvon fugar. Ce-i drept, primul film și-a făcut rapid loc în Registrul Național de film al Americii, iar cele două sequel-uri, așa tongue-in-cheek cum au fost, tot au rămas în inimile multora.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button