GamingRSS PaginaDeMedia

The Lord of The Rings: Gollum este primul joc pentru PS5 pe care-l vedem

Saptamana aceasta va fi foarte importanta pentru noua generatie de console. Microsoft urmeaza sa anunte in decursul zilei de joi cateva jocuri pentru Xbox Series X. In plus, Daedalic Entertainment a anuntat The Lord of The Rings: Gollum pentru PlayStation 5. Odata cu anuntul, avem parte si de cateva screenshot-uri din joc.

Despre joc nu sunt foarte multe informatii, insa din poze vedem ca ai un sistem de dialog bazat pe decizii si ca va fi jucat din perspectiva 3rd person. Grafica nu este ceva wow, mai ales ca multi dintre noi avem si PC-uri de gaming. Pentru consola insa, mai ales ca vorbim despre niste screenshot-uri dintr-un joc de lansare, eu zic ca este ok. The Lord of the Rings: Gollum va urmari, evident, povestea din perspectiva aratarii obsedate de inel.

Cat despre platformele pe care va aparea acest joc, ei bine se pare ca generatia actuala a fost data uitarii. Astfel, se pare ca ar fi planificat doar pentru o lansare pe PC, PlayStation 5 si Xbox Series X. Daca asa arata viitorul in materia de fidelitate grafica pe console, o sa ma scuz de pe acum daca nu sunt impresionat. Evolutia oricum o vad fiind mai de graba spre rezolutii mai mari si framerate-uri imbunatatite. Desigur, se va pune accentul si pe tehnologii precum HDR si Ray Tracing, asadar nu cred ca putem judeca doar pe baza unor imagini.

Sursa foto

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri, dar și componente hardware, alături de articole, analize și desigur, știri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button