PC&Consoles

The Long War 2 pentru XCOM 2 este acum în dezvoltare

Revenirea seriei XCOM a fost primită cu numeroase critici din partea fanilor seriei, mulți dintre aceștia încercând să îmbunătățească jocul. Astfel am primit indispensabilul The Long War, o modificare gratuită a lui XCOM care face jocul mult mai bun. Iar o continuare pentru acest mod este pe drum.

Studioul Pavonis Interactive, cunoscut până acum ca Long War Studio, anunță că lucrează la o variantă nouă a celebrului mod pentru XCOM 2, dar cu o diferență considerabilă.

Noua modificare nu este făcută de studiou ca o simplă inițiativă a unor fani dornici să îmbunătățească jocul pe care îl adoră, ci este realizată în parteneriat cu 2K Games și Firaxis. S-ar putea spune că asistăm aici la un eveniment neobișnuit. Oricât de nișă ar fi XCOM 2, tot este considerat un joc de tipul AAA, având un buget doar pentru secvențele sale cinematice cât pe măsura unor jocuri întregi. Faptul că un studiou mare decide acum să colaboreze cu membrii comunității este îmbucurător, acest gen de lucruri întâmplându-se în mare parte doar la case mult mai mici.

Cine știe, dacă 2K se gândea la asta mai de mult, ar fi putut să lanseze o variantă oficială a lui Fall from Heaven, celebra modificare a lui Civilization 4. Cel puțin de data aceasta compania nu ignoră fenomenul de modding.

Detalii despre The Long War 2 vor fi anunțate în curând. Important este că va fi gratuit.

[Pavonis Interactive]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button